Condicions generals de reserva

 

OBJECTE

Aquestes són les condicions que regulen el servei de reserva en línia que s’ofereix al web www.mascapdeferro.com titularitat de Carme Ferrando Boada, NIF 39667652N, amb domicili en C / Sant Pere, 24, 43886 Vilabella.

 

Carme Ferrando BoadaC/ Sant Pere, 24Correu electrònic: info@mascapdeferro.com

Tel. (+34) 627 26 73 44

 

Com Usuari, vostè declara ser major d’edat i / o disposar de la capacitat jurídica i d’obrar suficient per acceptar, plenament i sense reserves, les presents Condicions Generals de Contractació recollides a continuació.

 
fuckingpornfreefuckingpornfree
Aquest document és accessible en qualsevol moment en el submenú inferior de la web i en el moment previ a confirmar la reserva i pot ser imprès i emmagatzemat per l’usuari.

 

TRÀMITS PER A LA RESERVA ONLINE

La reserva de l’allotjament al web mascapdeferro.com es fa seguint els següents passos:

 

1.- Selecció de l’estada

L’Usuari disposa a la pàgina web de Mas Cap de Ferro de la informació corresponent a l’allotjament: Capacitat, nombre i tipus d’habitacions, equipament i fotografies.

 

2.- Realització de la reserva

 

Un cop vista la disponibilitat, podrà iniciar el procés de reserva prement el botó “Reservar” sent dirigit a la finestra de gestió de reserves en la qual s’hauran d’emplenar les següents dades:

 

– Dades personals i informació de l’estada: L’Usuari ha d’especificar nom i cognoms, adreça de correu electrònic, data d’arribada i sortida i número de persones. Si us plau, llegeixi l’avís de protecció de dades personals que apareix en aquestes condicions

.

Després d’emplenar les dades, l’Usuari podrá confirmar la reserva, prèvia acceptació de les Condicions Generals de Contractació.

 

Realitzada la confirmació de la reserva, l’Usuari rebrà al correu electrònic facilitat el import de la paga i senyal i número de compte corrent on haurà d’ingressar-la per tal de formalitzar la reserva. L’Usuari disposarà de 48h per fer efectiu el pagament de la formalització de la reserva, passat aquest termini, en el cas de no haver rebut el pagament, la direcció es reserva el dret de proposar l’allotjament a altres clients potencials.

 

3.- Confirmació de la reserva

Un cop rebuda la transferència, nosaltres li enviarem un correu electrònic de confirmació de reserva.

La reserva no queda efectuada fins que el propietari no hagi rebut la transferència i vostè no hagi rebut la confirmació de la reserva.

 

FORMA DE PAGAMENT

Sol·licitem una paga i senyal per formalitzar la reserva d´un 20%.

 

Pagament per transferència bancària.

 

En el moment de l’arribada el client signarà el contracte de lloguer, pagarà la fiança obligatòria i farà efectiu la resta de l’import del total de l’estada i de la taxa turística.

 

 

PRODUCTES

Prèviament a la realització de la reserva, l’usuari tindrà a la seva disposici la descripció i característiques de l’allotjaments i la imatge d’aquests des de diferents perspectivas

 

PREUS

Els preus que es mostren en el moment de la reserva inclouen l’IVA. En el supòsit de canvis en la tarifa impositiva entre la data de la reserva i la data del lliurament dels serveis, s’aplicarà la tarifa impositiva vigent en el moment del lliurament dels serveis. En el cas d’existir impostos addicionals no inclosos en el preu, s’informarà a l’Usuari en el moment de la reserva. Les tarifes es determinen en funció de la temporada de l’any, de la durada de l’estada i dels serveis contractats.

 

El Usuari té dos formes de sol·licitar-nos la seva factura: Enviant un e-mail a info@mascapdeferro.com o trucant al telèfon (+34) 627 26 73 44.

 

DESISTIMENT

D’acord amb el que estableix l’article 103 de la Llei 3/2014, de 27 de març per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels consumidors i usuaris, s’estableix l’excepció al dret de desistiment en el subministrament de serveis d’allotjament per a fins diferents del de servir de vivienda.

 

CANCEL·LACIÓ
La cancel·lació de la reserva efectuada pel client dins dels 10 dies anteriors a la data d´arribada dóna lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte en contrari:

 

  1. a) Reserva per 2 o menys dies, el 50% del preu total de l’estada.
  2. b) Reserva per més de 2 i fins a 7 dies, el 35% del preu total d´Estada.
  3. c) Reserva per més de 7 dies, el 25% del preu total d´Estada.
  4. d) En el cas de reserves realitzades amb bons o xecs regal es perdrà el valor total del mateix

 

L´hoste té dret a cancel·lar la reserva confirmada sense cap penalització, sempre que es faci abans dels deu dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte en contrari

 

RENUNCIA A L’ESTADA

Quan la persona usuària de l’allotjament abandoni la unitat reservada abans de la data fins la qual la tenia reservada, la persona titular de l’establiment pot demanar fins a l’equivalent al 50% del preu total dels serveis que restin per utilizar.

 

RECLAMACIONS

El Usuari podrà efectuar davant Mas Cap de Ferro les queixes i reclamacions per qualsevol dels mitjans indicats anteriorment en les dades de contacte.

 

IDIOMES

Els idiomes en què es pot formalitzar el Contracte seran el català, castellà, francès o anglès en funció de l’idioma seleccionat en la web.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALES

Responsable; Carme Ferrando Boada

Finalitat: Gestió de reserves i dels serveis contractats pels clients

Legitimació: Ejecució del contracte d’allotjament temporal

Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat d’obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades de Mas Cap de Ferro a: http://www.mascapdeferro.com/protecciodades

La inclusió de dades de caràcter personal referents als membres del seu grup de viatge implica, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar a aquests tercers dels continguts mencionats en el paràgraf anterior.

 

NORMATIVA APLICABLE I LEGISLACIÓ

Aquest termes i condicions d’ús es regeixen per la normativa espanyola. El titular i l’Usuari acorden sotmetre als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions.